beste-hypotheekadviesSlide thumbnail

Telefonische kennismaking

Na onze telefonische kennismaking die ongeveer 15 minuten duurt plannen we desgewenst gelijk een afspraak in. Jij krijgt in ieder geval direct een benodigde stukkenlijst op maat en een eigen digitale omgeving om deze stukken veilig aan te kunnen leveren.

Uploaden documenten

Jij upload alle relevante documenten voor een zzp hypotheekadvies, hierbij kun je denken aan jaarcijfers en aangiften in jouw digitale omgeving. Jouw werk zit er nu op en kunnen wij aan de slag.  Mochten er nog een paar vragen zijn dan bellen we even, zodat je weet wat het vervolg is.

1e Hypotheek gesprek

Samen inventariseren we jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het moment dat jij besluit om de dienstverlening te gaan starten. Vervolgens gaan wij verder met het uitbrengen van een hypotheekadvies en kijken welke geldverstrekker in Nederland het beste bij jou past.

2e Hypotheek gesprek

Als onafhankelijk adviseurs bekijken wij het aanbod bij alle geldverstrekkers in Nederland en brengen een compleet hypotheekadvies waarbij we jouw risico’s in kaart brengen en naar je toesturen. In dit hypotheekgesprek bespreken we de offerte en het adviesrapport.

Naar de notaris

Wij controleren samen met jou de nota van afrekening van de notaris en de hypotheekakte en dan is het zover. Jouw woning gekocht en met een gerust hart verder met ondernemen.