Hypotheekinformatie

Bekijk de dienstverleningsdocumenten in pdf die horen bij het zzp hypotheekadvies.

Dienstenwijzer

Hypotheekvraag

Risico

Vermogen

Ervaringen van andere zzp’ers

“Warm, persoonlijk, betrokken en kundig”

De adviseur heeft me op meerdere financiële vlakken hulp geboden. Van te voren is het duidelijk wat de prijs is en daar krijg je veel inzet voor. Mijn geval was wat bijzonder en ook daar draaiden de medewerkers hun hand niet voor om. Bij volgende aankoop ga ik zeker weer naar A&H Finance.

“Concreet, snel, goede service, fijne communicatie.”

– Naast de algemene informatie wordt er vooral rekening gehouden met de vragen die je wil stellen, dus er is een goede individuele benadering.
– Er wordt rekening gehouden met jouw eigen persoonlijke situatie, je krijgt hier goede adviezen in, kortom advies op maat.
– De informatie wordt helder uitgelegd.
– De service is snel.
– Afspraken zijn goed in te plannen op momenten die goed voor jou uitkomen (geen eindeloze wachttijden).
– Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. De terugkoppeling verloopt snel en adequaat via de mail.
– En belangrijk: hele fijne communicatie! Aanrader!

“Uitstekende ervaring”

Had zelf al aardig wat uitgezocht en vrij specifieke wensen m.b.t. de hypotheek, veel verschillende hypotheekdelen (aflossingsvrij, annuiteiten en overbruggingskrediet). We moesten veel informatie van tevoren aanleveren maar kregen daarna ook snel advies op maat. Voor en nadelen van bepaalde keuzes werden duidelijk uitgelegd en besproken. Steeds een zeer snelle reactie op vragen, van financieel adviseur zelf en het kantoor. Afspraken werden steeds goed nagekomen en het hele traject liep eigenlijk verbazingwekkend soepel. Ook nog eens een scherp tarief. Kortom uitstekende ervaring en ik kan het kantoor en de adviseur dan ook van harte aanbevelen.