Over Hypotheek-ZZP.nl

Mensen doen zaken met mensen, dat is onze visie en daar staan we dan ook voor. Dat merk je aan onze bereikbaarheid en betrokkenheid. Hierbij werken wij samen, jij zorgt voor de cijfers en papieren, wij zorgen voor het best passende zzp hypotheekadvies.

Ons onafhankelijk financieel advies is altijd maatwerk. Dat begint met een goed gesprek over jouw onderneming, ervaring en aspiraties. Wij kijken verder dan de beoordelingscriteria van de bank, maar verschaffen inzicht in jouw financiële situatie op lange termijn. Samen met jou wegen we alle voor- en nadelen van de financiële producten af. Objectiever kan aan advies niet zijn. We worden niet gedreven door provisie of andere marketingoverwegingen. We werken zo transparant op basis van een vaste prijs. En desgewenst rekenen we ook voor waarom dat zo interessant voor jou is.

Even voorstellen

We zijn in 2007 begonnen, van een kamertje thuis naar een kantoor in Amstelveen.  Met een fijn team van meer dan tien mensen, die het leuk vinden om te adviseren in hypotheken en financiële diensten. Een aantal van ons is in het verleden ook actief geweest als zzp’er en weten dan ook precies wat er komt kijken bij de aankoop van een woning. En dat is prettig. Steeds meer banken en verzekeraars hebben speciale regels voor hypotheken voor zzp’ers. Daarom is compleet zzp hypotheekadvies ook zo belangrijk.

Ons team staat voor jou klaar, bel ons even op 020- 4651 951 of vul het contactformulier in.

ZZP hypotheekadvies in Amsterdam, Den Haag en Almere of op afstand

Wij komen bij jou thuis of op jouw kantoor in Den Haag, Almere en natuurlijk Amsterdam. Ben jij elders in Nederland actief, ook geen probleem. Je bent hoe dan ook altijd welkom op ons kantoor in Amstelveen aan de Amsterdamseweg 71 te Amstelveen.